廣告
RSS

miSonata: ukulele – iphone

23 三月


Free Play:
‧感應好笨,一定要撥動螢幕才感應到,彈每一粒音變得好慢,我諗俾部iphone Jake Shimabukuro彈,都彈唔到。

Learn a Song/ Scale:
‧必須撥動第一個音,第二個音才會繼續落下,信我,你絕對無心機加唔鍾意咁樣去學一首歌和Scale。縱使你想開住個software再用真的uke去學都會因好麻煩而放棄。

雖然係名牌(KoAloha),但一個既彈唔到,又學唔到野的software,都唔知為乜要花US$1.99去買。值得一提的是:此software間唔時要restart部iphone先開到。

總結:千祈唔好試. . .

廣告
 
發表留言

Posted by 於 2010/03/23 in Uke工具

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

 
%d 位部落客按了讚: